aktuális

19 MEGYE – 19 MUNKALEHETŐSÉG! – JELENTKEZZ MOST!

„Imádjuk Tenerifét és ezért tudjuk tiszta szívből azt és úgy csinálni, ahogyan csináljuk…”

#munkalehetőség#salesmanager#magyarország

(és ahogyan a legutóbbinál ígértük, most ismét)

⚠️ 𝐌𝐔𝐍𝐊𝐀𝐋𝐄𝐇𝐄𝐓𝐎̋𝐒𝐄́𝐆❗️

DOLGOZZ NÁLUNK! – DOLGOZZ VELÜNK!

19 megyére, 19 személy keresünk, akikkel január végén/ február elején, Budapesten – egy céges rendezvény keretében – szerződéseket kötünk!#canariantours#sales#19megyében

𝐃𝐎𝐋𝐆𝐎𝐙𝐙 𝐍𝐀́𝐋𝐔𝐍𝐊❗️-𝐃𝐎𝐋𝐆𝐎𝐙𝐙 𝐕𝐄𝐋𝐔̈𝐍𝐊❗️💞

(dolgozz kényelmesen és keress pénzt otthonról!)

𝐀 𝐊𝐄́𝐑𝐃𝐄́𝐒 𝐍𝐀𝐆𝐘𝐎𝐍 𝐄𝐆𝐘𝐒𝐙𝐄𝐑𝐔̋:

SZERETNÉL EGY OLYAN CÉGHEZ TARTOZNI, AMELY A KEZDETI INDULÁSA (2018) ÓTA, KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGNAGYOBB ÉS A LEGISMERTEBB CÉGEK KÖZÉ VAN SOROLVA?

Egy vállalkozás, mely 5. éve lendületesen halad előre, melynek a sikeréről folyamatosan beszámolnak a különböző médiafelületek, – mely különböző szakmai versenyeken jelöltként, különböző díjakat🏆 zsebel be, – mely egyedülállóként saját franchise rendszerrel működik a Kanári-szigeteken, – melyet egy a turisztikai szektorban meghirdetett szakmai verseny keretében, egyszerre 3 kategóriában is jelöltek s mely oly annyira megbecsüli az alkalmazottait, hogy a legjobbak munkáit, folyamatosan értékeli különböző extra juttatásokkal (iPad, Iphone, ingyenes családi nyaralás, minden évben extra pénzdíjazás stb…)

𝟏𝟗 𝐌𝐄𝐆𝐘𝐄! – 𝟏𝟗 𝐌𝐔𝐍𝐊𝐀𝐋𝐄𝐇𝐄𝐓𝐎̋𝐒𝐄́𝐆❗️

Sokat lógsz’ a Facebookon?👍 Nem áll távol tőled a felpörgött online élet/világ🌍❓🤷‍♂️ Sok ismerősöd van a valóvilágban is? Jól tudsz kommunikálni/értékesíteni (eladni) – akkor ezt a munkát pont neked találtuk ki! Csak rajtad áll, hogy mennyit dolgozol és mennyit keresel, de hidd el, hogy ennél egyszerűbben/kényelmesebben, még soha sem keres(het)tél pénzt/ +jövedelmet…

Diákok, egyedülálló -vagy kisgyermekével otthon ülő anyukák, de lényegében BÁRKI >>> 𝐅𝐈𝐆𝐘𝐄𝐋𝐄𝐌!

A Canarian Tours ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ képviseletében egy újabb 𝐨𝐭𝐭𝐡𝐨𝐧𝐫𝐨́𝐥 𝐯𝐞́𝐠𝐞𝐳𝐡𝐞𝐭𝐨̋ munkalehetőséget kínálunk, mely egy nagyon egyszerű & gyors munka keretében, remek kereseti lehetőséget biztosíthat bárki számára!

𝐅𝐄𝐋𝐀𝐃𝐀𝐓𝐎𝐊❗️

Az általunk kínált (mára már rég önmagát eladó) utazási csomagjaink (nyaralás, pihenés, nászút, esküvőszervezés) értékesítése, melyben az év 365 napjában, folyamatos & teljeskörű háttértámogatást (segítségnyújtás, 0-24 órás magyar nyelvű kontakt, hirdetési szövegek, képi anyagok/videók megosztása stb…) nyújtunk minden munkatársunk számára!

Kezdeti jutalékos rendszer (amíg kényelmesen megtanulod és kitapasztalod beosztani a saját idődet és energiádat akár a család mellett) majd egy értékelést követően, további lehetőséget kínálunk számodra a választásra (fix vagy jutalék, fő vagy mellékállás stb…) OTTHONRÓL-KÉNYELMESEN! Nálunk ennyire egyszerű számodra pénzt keresni! ✅

𝐄𝐋𝐕𝐀́𝐑𝐀́𝐒𝐎𝐊❗️

Meglévő, hiteles és megbízható (napi szinten is aktív, valós névvel és profilképpel is rendelkező) facebook adatlap megléte. Megfelelő jártasság a közösségi média felületén (aktív, igényes, részvétel). Jó kommunikációs készség és szervezői képesség, megbízhatóság és precíz munkavégzés!

𝐄𝐋𝐎̋𝐍𝐘, 𝐃𝐄 𝐍𝐄𝐌 𝐅𝐄𝐋𝐓𝐄́𝐓𝐄𝐋❗️

Szolgáltatásinkat tekintve a kezdeti indulásunk óta, maximálisan figyelünk a hitelességre és megbízhatóságra, melynek keretében az általunk kínált szolgáltatások (vendégek által publikusan elérhető értékelések alapján) is 5 csillagosra vannak értékelve. – a hitelesség fokozására vonatkozóan, előnyt (de nem feltétel!) jelent az, ha vendégként (bármely szigeten, bármikor is) nyaraltál már nálunk!

𝐀𝐌𝐈𝐓 𝐊𝐈́𝐍𝐀́𝐋𝐔𝐍𝐊❗️

Teljes támogatási háttér! Szakmai megbízhatóság, garantált kifizetések, továbbképzések, választható díjazási mód, (tőled függően) előrelépési lehetőségek (pl. területi vezető pozícióba, amely jelenleg, több százezer forintos fizetést jelent nálunk).🏆

1+1 fős részvételi lehetőségek a CT rendezvényein…🍽️🥂 stb… stb…

𝐊𝐄́𝐒𝐙𝐄𝐍 𝐀́𝐋𝐋𝐒𝐙❓🤷‍♂️ 𝐉𝐄𝐋𝐄𝐍𝐓𝐊𝐄𝐙𝐙 𝐌𝐎𝐒𝐓❗️

Ha úgy érzed, hogy ez a munka közel áll hozzád, akkor nincs más dolgod, minthogy elküld a jelentkezésed a 𝐜𝐭𝐭𝐨𝐮𝐫𝐬𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐟𝐞@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 email címünkre. Tárgy: “𝐂𝐓-𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐌𝐮𝐧𝐤𝐚 – +𝐌𝐞𝐠𝐲𝐞 𝐧𝐞̀𝐯*!”

*példa az email tárgy mezejére: CT-Sales Munka – Békés Megye

𝐀 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐞́𝐬𝐧𝐞𝐤 𝐚𝐳 𝐚𝐥𝐚́𝐛𝐛𝐢𝐚𝐤𝐚𝐭 𝐤𝐞𝐥𝐥 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐥𝐦𝐚𝐳𝐧𝐢𝐚:

✅ Egy rövid és lényegretörő önéletrajz, mely kötelezően tartalmazza az általános személyi adatokat (úgy, mint: név, születési idő, lakcím, telefonszám, e-mail cím stb…)

✅ valós és nyilvános facebook adatlap (kötelező)!

✅ Egy rövid és tömör bemutatkozó üzenet, melyben kifejted, hogy miért szeretnél a csapatunkba tartozni, valamint, hogy miért gondolod azt hogy Te vagy a megfelelő ember számunkra?!

⏰ 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐞́𝐬𝐢 𝐡𝐚𝐭𝐚́𝐫𝐢𝐝𝐨̋: 𝟐𝟎𝟐𝟒. 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚́𝐫 𝟖. 𝟏𝟕:𝟎𝟎

⚠️𝐅𝐎𝐍𝐓𝐎𝐒!

A jelentkezéseket, kizárólag csak a fentebb említett e-mail címre küldött – minden kért adatot tartalmazó – formában tudjuk elfogadni! ⚠️ A korrektség megőrzésének érdekében (mint mindig) a munkákkal kapcsolatos, privát üzeneteket és jelentkezéseket továbbra sem fogadjuk el, azokra pedig nem válaszolunk! A várhatóan (szokásos) nagy létszámú jelentkezés miatt csak a pozitívan kiértékelt jelentkezővel (megyénként 1-1 kiválasztott személy) vesszük fel a kapcsolatot! – a megértéseket köszönjük!

⚠️𝐅𝐎𝐍𝐓𝐎𝐒!

A pozitívan kiértékelt jelentkezők (19fő) meghívást kapnak a január végén/február elején – BUDAPESTEN – megrendezendő CT céges rendezvényünkre, melynek alkalmával sor kerül a szerződéskötésre is így a személyes jelenlét fontos és kötelező lesz!

Bár megfogalmazásában hasonlít rá, de a munka nem összekeverendő semmilyen MLM rendszerrel/értékesítéssel! Jelen esetben egy valódi cég, létező szakmai hírnévvel, folyamatosan fejlődő munkamenettel/üzleti háttérrel és szabadon leellenőrizhető életúttal kínál bárki számára munkalehetőséget! Mi nem ígéreteket, hanem karrier építést, valódi munkát kínálunk számodra!

wwww.canariantours.com

(𝐇𝐀𝐌𝐀𝐑𝐎𝐒𝐀𝐍!) 𝐓𝐎𝐕𝐀́𝐁𝐁𝐈 𝐌𝐔𝐍𝐊𝐀𝐋𝐄𝐇𝐄𝐓𝐎̋𝐒𝐄́𝐆𝐄𝐊❗️

Készülj fel, mert hamarosan – több szigetre vonatkozóan – további munkalehetőségeket fogunk megosztani! 𝐋𝐚𝐧𝐳𝐚𝐫𝐨𝐭𝐞 (koordinátor) 𝐓𝐄𝐍𝐄𝐑𝐈𝐅𝐄 (takarító(k)) – részletek hamarosan! Canarian Tours ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️