SZÁLLÁS-APARTMANBÉRLÉS

AUTÓBÉRLÉS-SAJÁT AUTÓFLOTTA

IDEGENVEZETÉS

REPTÉRI TÁBLÁS VÁRAKOZÁS

FOTÓZÁS

ESKÜVŐSZERVEZÉS

Kiadó apartmanok a Kanári-szigeteki Tenerifén, horvátországi & balatoni ár alatt! 

A Repülőtértől a szállásig a szállástól a repülőtérig.

Ismerd meg, fedezd fel, éld át és soha ne felejtsd el!

Érezd magad 100%-os biztonságban, már az érkezést követő pillanatokban is.

Egy átélt pillanat, örök élményekbe zárva!

2 az 1-ben! Nászút és esküvő! – Éld át egyben mindkettőt itt nálunk a paradicsomban!

SZOLGÁLTATÁSOK

110%-os biztonságban, már a kapcsolatfelvétel napjától a hazaérkezés pillanatáig! Nem engedjük el a kezed!

A Canarian Tours vezetőiként és magánszemélyként is egyformán jól tudjuk, hogy a megálmodott és tökéletes álomnyaralás, pihenés, nászút vagy esküvő megvalósítása, gondos előkészületeket, pontos megtervezést és profi szervezést igényel. A kívánt cél elérésének érdekében a szállás – apartmanok és villák – bérbeadásán túl egy komplett, egyedi utazási csomagot állítottunk össze, melynek igénybevételével, minden – a szervezéssel kapcsolatos – terhet leveszünk a bennünket választó és hozzánk utazó vendégeink válláról.

A tőlünk megrendelni kívánt lehetőségek, kiterjedhetnek egy adott szolgáltatásra (csak szállásfoglalás, apartman bérlés) vagy akár egy úgynevezett ’Mindent az egyben!’ komplett csomag igénybevételére is!

Főbb szolgáltatásainkkal kapcsolatosan az itt található menüpontok segítségével találhatsz bővebb leírást és információkat! Minden egyéb felmerülő kérdésed esetén a kapcsolat menüpontunk segítségével vagy a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkon keresztül kérhetsz tőlünk további információkat és tájékoztatást!

Legyél Te is 110%-os biztonságban, már a kapcsoltfelvétel napjától a hazaérkezés pillanatáig! Az ingyenes – 0-24 órás – magyar nyelvű kapcsolati szolgáltatásunknak köszönhetően, senkinek sem kell attól félnie, hogy több ezer km-re az otthonától, távol egy idegen földrészen, mellettünk bármiben is magára marad!

Kérdés vagy probléma esetén, minden – aktuálisan nálunk tartózkodó –  vendégünk számára, 0-24 órában (magyar nyelven) elérhetőek vagyunk!

SZÁLLÁS

Kiadó apartmanok a Kanári-szigeteki Tenerifén horvátországi & balatoni ár alatt!

2018 novemberében a szállás bérbeadást – mint fő tevékenységünket -,mindössze 1 apartmannal indítottuk útjára Tenerife szigetén. Az azóta eltelt folyamatos fejlődésünknek és a CT Franchise rendszerünknek köszönhetően, azonban mára (2023) ez a szám, több mint 15 ingatlant (apartmant és villát) foglal önmagába. Ingatlanjaink egytől-egyig, Tenerife délén részén, azaz a frekventáltabb turista övezetekben helyezkednek el! Apartmanjaink kiválasztásainál, soha nem ismerünk kompromisszumot így kizárólag olyan ingatlanokat és lokalizációkat keresünk, ahol mi magunk is szívesen töltenénk el a családi pihenésünk teljes idejét. Az összes apartmanunkra (általánosságban) jellemző, hogy csendes és nyugodt környéken helyezkedik el így kivétel nélkül bármely ideális választás lehet a hozzánk érkező kisgyermekes családok vagy az idősebb korosztály számára is egyaránt.

Minden apartmanunk, felnőtt és gyerekmedencével ellátott komplexumban található!
Szállásaink, minimum 2 hálószobával rendelkeznek és összkomfortosak, azaz megtalálhatóak bennük a különböző – esetlegesen szükséges – konyhai, fürdőszobai és egyéb háztartási eszközök is!

Ingatlanjaink típusai között, szabadon választhatsz az úgynevezett STANDARD (egyszintes, dupla erkéllyel ellátott 2 hálószobás lakás) a magasabb kategóriájú TRIPLEX (3 szintes, tetőterasszal ellátott lakás) és a saját udvarral, privát medencével, jacuzzival, szaunával, edzőteremmel rendelkező villáink között is. A CT Franchise rendszerünknek köszönhetően, 2022 májusától Tenerifén túl, apartmanjainkkal megtalálhatóak vagyunk Fuerteventura, Lanzarote és Gran Canaria szigetein is. A folyamatosan megújuló apartman kínálatunkat az ingatlanokhoz tartozó fotó és videó anyagainkat az azokkal kapcsolatos nyilvános vendégvéleményeket, egyaránt megtekintheted a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkban is!    

AUTÓBÉRLÉS

Saját autóflotta - repülőtértől a szállásig a szállástól a repülőtérig!

Közvetlen autóbérlés I Kiszámítható fix árak I  Tele tank-tele tank elv I Ingyenes baba és gyerekülések I Korlátlan km használat I Helyi adók és illetékek! 

Szeretnéd Te magad is átélni azt a feledhetetlen életérzést, amikor az óceánparton az égigérő pálmafák tövében egy cabrioban ülve szelitek az utakat vagy éppen egy sziklafalon félrehúzódva csodáljátok az óceánba lenyugvó romantikus, már-már filmbe illő naplementét? – általunk most ezt is megvalósíthatod!

A szállásfoglalást követően a második legfontosabb kérdés, mindig a közlekedés…
Bár a szigeteket önmagukban nem nevezhetjük hatalmasoknak, mégis ahhoz, hogy bejárhasd, felfedezhesd, megismerhesd őket, feltétlenül szükséged lesz valamilyen gépjárműre, hiszen annak megléte nélkül, gyakorlatilag elképzelhetetlenné válik a nálunk töltött nyaralásra szánt idő.  Mindezek tekintetében – egyedi módon – 2020-ban útjának indítottuk a saját autóflottánkat is, mely mára már, több mint 10 típusú (egyedi CT logóval ellátott) bérelhető autót foglal önmagába. Flottánkban egyaránt megtalálhatóak a 4-5-7 személyes, hatchback, combi, cabrio, coupe, suv és az egyterű gépjárművek is.

És ha mindez még nem lenne elég?! – autóflottánkon túl a kezdetek óta szoros üzleti kapcsolatot ápolunk a Kanári-szigetek legnagyobb autókölcsönző cégével is, melynek köszönhetően, további több mint 30 féle autótípusból választhatnak a hozzánk érkező vendégeink. Minden rajtunk keresztül bérelt autóhoz  – kérés esetén – , ingyenesen biztosítunk baba és gyerekülést, valamint ülésmagasítót! 

Folyamatosan bővülő autólistánkat és az azokhoz tartozó fotó és videó anyagainkat az azokkal kapcsolatos nyilvános vendégvéleményeket, egyaránt megtekintheted a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkban is!   

IDEGENVEZETÉS

Ismerd meg, fedezd fel, éld át és soha ne felejtsd el!

Idegenvezetési szolgáltatásunk a hozzánk érkező vendégek és a szigetekre érkező turisták körében, méltán nőtte ki magát az egyik legkeresettebb és a mások által is legjobban javasolt szolgáltatásunkká.

Úgy hisszük, hogy az idegenvezetés, mint fogalom egy nagyon kényes’ téma, ami sokkal többet foglal magába annál, minthogy elvigyünk és megmutassuk számotokra azt, ami már önmagában egyébként is szép és csodálatos!

A kötelező látnivalókon túl – választható csomagjaink kereteiben -, olyan helyszínekre viszünk el benneteket, amelyek garantáltan nincsenek benne egy klasszikus útikönyvben sem.  Turáinkat a szigeteken szerzett, sok éves – életvitelszerűen itt töltött – tapasztalatainkra egyedi módon építettük fel. Választható csomagjaink közül, mindenki garantáltan megtalálja a kedvére valót!
Túráinkat (kivételt képez az Adventure -kaland) egytől-egyig úgy állítottuk össze, hogy azok fizikálisan senki számára se legyenek megterhelőek és éppen ennek köszönhető az is, hogy azok akár babakocsival, akár idősebbek vendégekkel is könnyedén élvezhetőek és teljesíthetőek.  

Az idegenvezetéseinkkel kapcsolatos fotó és videó anyagainkat az azokkal kapcsolatos nyilvános vendégvéleményeket, egyaránt megtekintheted a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkban is!    

REPTÉRI TÁBLÁS VÁRAKOZÁS

Érezd magad 100%-os biztonságban, már az érkezést követő pillanatokban is.

A reptéri táblás várakozás a kezdetek óta, méltán az egyik legnagyobb kedvencükké s mára már szinte kötelező szolgáltatásává vált a hozzánk érkező vendégeink számára! Az elmúlt évek és az aközben általunk fogadott több száz család esetében, bátran kijelenthetjük, hogy nem volt még olyan vendégünk, aki ne vette volna igénybe eme szolgáltatásunkat.

A reptéri táblás várakozásunknak köszönhetően, már a landolást követő pillanatokban is 100%-os biztonságban érezheted magad és a veled érkezőket, hiszen még csak a terminálból sem kell kiérnetek és az egyedi CT tábláinknak köszönhetően, máris könnyedén megtalálhattok bennünket!

A találkozást követően – amennyiben szeretnétek – elkészítjük a mára már méltán jól ismert és közkedvelt – CT táblával a pálmafák alatt megérkezős’ – fotóinkat, majd az autó átvételi ponton, felvesszük az általatok (előre) kiválasztott bérautót és egymást követve, közösen elindulunk az adott szálláshelyetekre.

Ezen szolgáltatásunk, kizárólag a hozzánk érkező vendégeink számára elérhető!

ESKÜVŐSZERVEZÉS

2 az 1-ben!
nászút és esküvő!
éld át egyben mindkettőt itt nálunk a paradicsomban!

A romantikus óceánparti esküvő, ma már nem csak egy álom, hanem elérhető valóság…!

Végtelen óceán, égig érő pálmafák, romantikus naplemente, homok fedte óceánpart, szemet gyönyörködtető tájak avagy mindaz, amit eddig csak a filmekben láthattál, kislányként megálmodtál, általunk most számodra is elérhetővé válik! 

Régen elképzelhetetlen volt, ma már azonban egyre gyakrabban jönnek velünk szembe olyan irigylésre méltó fotók, ahol a szerelmesek a világ legszebb helyszínein esküdnek örök hűséget életük párjának. Ami sokak számára elképzelhetetlen az számunkra megszokottá vált, hiszen az elmúlt években számtalan hozzánk érkező vendégünk számára segítettünk megvalósítani a nagy gyermekkori álmot, azaz egy igazi idilli óceánparti álomesküvő megszervezését.

Manapság egyre többen döntetnek úgy, hogy a több száz fős, stresszel teli otthoni esküvő és lakodalom megszervezése helyett egy sokkal meghittebb élménnyé varázsolják át életük legfontosabb napját.
Esküvői szolgáltatásunk azoknak szól, akik elbújva a világ elől, itt nálunk a paradicsomban, szűk családi körben (kis létszámban) vagy akár kettesben szeretnék megfogadni az örök hűséget és egymás szemébe mondani a boldogító IGEN-t!

Természetesen ezen szolgáltatásunk megszervezésénél is végig ott vagyunk veletek az elképzeléstől a megvalósításig! Amennyiben pedig csak ketten érkeznétek úgy – ahogyan tettük azt eddig is -, kérésetekre továbbra is szívesen vállaljuk a tanúk szerepét is.

Az általunk kínált esküvői csomagok, egytől-egyig mind önmagukba foglalják az alábbiakat:
Szabadon választható csodálatos óceán közeli helyszínek vagy luxus yacht.
Választható magyar, angol vagy spanyol nyelvű szertartásvezető, esküvői dekoráció, mennyasszonyi csokor, emléklap, esküvői torta és pezsgős vacsora. A szertartás alatt lévő emlék fotó és videó anyag, valamint a szertartást követően egy naplementés esküvői fotósorozat elkészítését a közeli partszakaszon, mezítláb sétálva a puha homokban és az Atlanti-óceán lágy habjai között.

Álmodd meg és mi pontosan úgy valósítjuk meg számodra a nagy pillanatot, mintha csak a sajátunk lenne!

Fontos megjegyeznünk, hogy a Kanári-szigetek területén a külföldről érkező (helyi dokumentumokkal nem rendelkező) turisták számára az itt kötött házasság – bár mindenben megegyezik a hagyományos és megszokott látvány ceremoniával – nem hivatalos!  Az a saját (házasodók) országban nem bejegyzett! Ennek tekintetében a hozzánk érkező párok, általában már az indulás előtti időben vagy a hazaérkezést követően a saját országukban egy ingyenes polgári esküvő keretében, hivatalos házasságot is kötnek.

A vendégeink által átélt és az általunk megszervezett esküvőkkel kapcsolatos fotó és videó anyagainkat az azokkal kapcsolatos nyilvános vendégvéleményeket, egyaránt megtekintheted a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkban is!    

 

FOTÓZÁS

Egy átélt pillanat,
örök élményekbe zárva!

Tudtad? Tenerife a világ azon eldugott gyöngyszeme, ahol nem elég egyszer megélni a pillanatot!
Bár az itt átélt élmények egy életen át elkísérnek majd benneteket, mégis egy esős, hideg, ködös őszi vagy téli napon, nagyszerű családi élményt nyújthat számotokra vagy az otthon hagyott szeretteitek számára, újból és újból átélni azokat. – ezen élmények fokozásának az érdekében hoztuk létre a fotózási szolgáltatásunkat!

Bár ma már – korosztálytól függetlenül – mindenki kezében ott van egy mobiltelefon, profizmus és helyismeret híján az elkészült képek minősége és kompozíciója, sohasem lesz összehasonlítható egy profi minőségű, fotós által elkészített fotósorozattal.

Fotós szolgáltatásunkon belül, olyan alkategóriák közül választhatsz, mint a baba, gyermek és testvér a családi vagy a romantikus pár, esküvői és nászutas fotózás.

BABA, GYERMEK ÉS TESTVÉR FOTÓZÁS! 

Biztosan állíthatjuk azt, hogy minden szülő számára a legfontosabb gyermeke/gyermekei boldogsága, ahogyan azt is, hogy e gyermekkori boldogságnak a pillanatait, folyamatában szeretné mindenki a legideálisabb módon megörökíteni! Most itt a lehetőség arra, hogy kihozzuk gyermeke(i)dből a maximumot, melynek köszönhetően, egy olyan fotósorozatot készítünk el számotokra, amellyel (akár) bármely gyermekmodell ügynökség ajtaján is bekopogtathattok!

CSALÁDI FOTÓZÁS!
Egy meghitt vagy vidám fotósorozat elkészítése, mely a nyaralást követően is mindenkori örök emlék marad a család számára! 

A nyaralás lényege a megérdemelt pihenés a feltöltődés a szórakozás és a szoros együttlét a család minden egyes tagjával. Mi mással is lehetne hát megörökíteni a családi szeretetet és a nyaralás legszebb élményeit, mint egy felejthetetlen családi fotózással?

A közös – profi minőségű –  családi fotózás alkalma, kiváló élményt nyújt a gyermekeknek és a szülőknek is egyaránt. Az általunk készített képek a jövőben, garantáltan mindig örök emlékül fognak szolgálni a család vagy akár a nagyszülők számára is.

ROMANTIKUS PÁR, ESKÜVŐI ÉS NÁSZUTAS FOTÓZÁS!
Romantikus, naplementés fotósorozat készítése az óceánparton!

Tenerife az örök nyár és egyúttal az örök szerelem szigete is. Bármerre nézünk vagy járunk, itt az év 365napján, minden a romantikáról és a szerelemről szól. Az itt töltött közös nyaralás lényege a megérdemelt pihenés, feltöltődés, szórakozás és a pároddal való romantikus pillanatok együttléte.

Mi mással is lehetne hát szebben megörökíteni egy szerelem csodás pillanatait és élményeit, mint egy olyan romantikus fotósorozattal, amit az általatok nyaralásnak vagy éppen nászútnak kiválasztott szigeten itt a Kanári-szigeteken készítünk el számotokra? 

Egy emlékekkel teli fotósorozat, melyet hazaérve büszkén mutogattok majd a barátaitoknak, rokonoknak vagy később akár a gyermekeitek számára. Az általunk készített képek a jövőben, garantáltan mindig örök emlékül szolgálnak majd nektek és születendő gyermekeiteknek is egyaránt!

A fotózásokkal kapcsolatos fotó és videó anyagainkat az azokkal kapcsolatos nyilvános vendégvéleményeket, egyaránt megtekintheted a hivatalos facebook oldalunkon, valamint a zárt facebook csoportunkban is!