Készen állsz?
  Csatlakozz
  Te is FRANCHISE
  rendszerünkhöz!

  TENERIFE - FUERTEVENTURA - GRAN CANARIA - LANZAROTE Kanári-Szigetek

  2022 májusában egy olyan mérföldkő következett be a Canarian Tours üzleti életében, amellyel messze túlszárnyaltuk a - 2018-as indulásunkkor megálmodott és célként kitűzött – kezdeti elképzeléseinket. Egyedülállóként a Kanári-szigetek legsikeresebb FRANCHISE rendszerét sikerült útjának indítanunk, mely azonnali, 100%-os sikert ért el a különböző nemzetiségű (angol, belga, francia, magyar, olasz, orosz) befektetők és ingatlan tulajdonosok körében. CTfranhise rendszerünk sikerét, méltán tükrözi az, hogy alig 2-3 hónappal az indulását követően, már a további szigeteken is megállíthatatlanul megkezdtük a terjeszkedésünket. 2022 júliusában és augusztusában, minden egyes ezzel kapcsolatos üzleti utunkat, 100%-os sikerrel és sikeresen megkötött szerződéssekkel zártuk. Ennek keretében pedig a Canarian Tours Tenerifén túl, már megtalálhatóvá és elérhetővé vált, Fuerteventura, Gran Canaria és Lanzarote szigetén is!

  A 2022-es esztendőt, tehát méltán nevezhetjük a Canarian Tours eddigi legsikeresebb, legdinamikusabb és legerősebb üzleti évének, melyet a CTfranchise rendszerünkön túl a folyamatos média megjelenéseken át, többek között olyan nagyobb és mások által is elismert sikerekkel zártuk, melyeknek köszönhetően, 2022 decemberében - egy a turisztikai szektorban meghirdetett versenyben - egyszerre 3 díjra is jelöltek bennünket! (Legdinamikusabban fejlődő vállalkozás, Családbarát utaztatók, Vendégek által legjobban ajánlott!) - eddigi elért sikereinkről, bővebben a rólunk menüpontban olvashatsz!

  A NEVÜNKET ADJUK!

  MI AZ A CT FRANCHISE ÉS MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNOD?

  Ahogy már fentebb is olvashattad a CTfranhise nem más, mint egy a már 2018 óta meglévő sikeresen működő és ismert vállalkozás által megálmodott újabb sikertörténet, melynek mára már a legtöbb ingatlantulajdonos a részese szeretne lenni. Rendszerünk lényege, hogy a Te tulajdonodban lévő ingatlant - apartmant vagy villát – a Te megbízásodból, 100%-osan a szárnyaink’ alá vesszük azt rövidtávú nyaraltatás (Vivienda Vacacional) céljából menedzseljük, melynek eredményeként az általad megvásárolt ingatlan segítségével a lehető legtöbb pénzt keressük meg, ezzel pedig egy biztos és kiszámítható bevételi forrást hozunk létre számodra.

  Amennyiben a kizárólagos menedzselésre vonatkozóan, sikeres szerződést kötünk meg úgy már az aláírást követően, minden hivatali (szükséges engedélyek kiváltása, céges háttér stb…) és minden az ingatlannal kapcsolatos terhet (értékesítés rövidtávú kiadás céljából, marketing anyagok, szöveg,- fotó és videó anyagok elkészítése, vendégfogadás, kulcsátadás, takarítás, karbantartás stb…) 100%-osan leveszünk a válladról.

  Az anyagi bevételi forrás élvezetével egyidejűleg, tehát hátradőlve élvezheted azt is, ahogyan az év 365 napján pénzt keresünk számodra és mindemellett pedig nem utolsó sorban, rajtunk keresztül a távlatokból is biztonságban érezheted az itteni ingatlanod és az abban lévő értéktárgyaidat egyaránt!

  A NEVÜNKET ADJUK!

  MIÉRT VAN SZÜKSÉGED EGY PROFI MENEDZSMENTRE?

  Rendelkezel már meglévő ingatlannal a Kanári-szigeteken, de még/már nincsenek vendégeid? Hiába próbáltad meg az apartmanodat hirdetni, de valójában soha nem is voltak rá, komoly és fizetőképes érdeklődök? Ne keseredj el, hiszen rajtad kívül, 10-ből 9 ingatlantulajdonos - a megvásárlást követően - is ugyanezekkel az általános problémákkal szembesül, amivel most Te!

  Sokan úgy gondolják, hogy elegendő lesz az, ha befektetve egy kis’ pénzt - egy a Tenerife déli részén kiadható lakás esetében, minimum 200-250 ezer euróval kalkulálj - megvásárolnak egy ingatlan, majd azt másnap feltéve a különböző szálláskereső oldalakra, hátradőlhetnek és élvezhetik a gyors munkanélküli, életfogytig tartó’ megtérülésüket... - és bár persze ez így leírva nagyon jól hangzik, gyorsan szembesülni fogsz mindazzal, hogy bizony a valóság bőven távol áll majd ettől az elképzelésedtől…

  Az ezzel kapcsolatos recept’ sajnos vagy szerencsére nem ennyire egyszerű! A szigetekre hozzánk utazó turisták, pedig ennél az egyszerű és kiforratlan tematikánál, méltán s jogosan több profizmust és biztonságot várnak el a nyaralásra ráfordított pénzükért! A CTfranchise legfontosabb pontja, hogy a sikeres szerződéskötés esetén a Te ingatlanodhoz is a Mi nevünket adjuk! A Canarian Tours, mára már egy megbízható fogalommá, de ha úgy tetszik egy presztízzsé vált a Kanári-szigeteketre utazni vágyó magyar turisták körében! Így – több ezer sikeresen megnyaraltatott vendégcsalád után – Mi minden általunk menedzselt ingatlan esetében a legfontosabb és legerősebb hozzávalóként a vendégek által belénk vetett, 100%-os bizalmat, biztonságot, szavahihetőséget és hitelességet is tovább adjuk! Mindezeket figyelembe véve, pedig a mai napig él az egyik legfontosabb kezdeti alapelvünk, ami nem más, mint hogy: soha semmilyen körülmények között nem hirdetünk szállásközvetítő oldalakon keresztül (lásd Booking, Airbnb stb…), mégis egyedüliként sikerült elérnünk azt, hogy az ezeken az oldalakon hirdető - arcnélküli és csak néhány kötelezően pontokba összeszedett valós vagy áll információval kecsegtető - szállásadókon felülemelkedve a Mi ingatlanjaink, egytől-egyig a kezdetek óta képesek évekre előre teltházzal működni!

  ÉREZD MAGAD 100%-OS BIZTONSÁGBAN

  MIÉRT BÍZZ MEG BENNÜNKET?
  A VÁLASZ EGYSZERŰ, 100% BIZTONSÁG ÉS 100%-OS
  ELÉGEDETTSÉG!

  Nem csak mi mondjuk, hiszen az alábbiakban leírtak, mára már publikus tényekké váltak a szigetre utazni vágyó az utazásuk megszervezését teljes mértékben ránk bízó fiatal párok, baráti társaságok, nászutasok és vendégcsaládok számára!

  A Canarian Tours a kezdetek óta az egyik legdinamikusabban fejlődő helyi magyar vállalkozás. Egy jól ismert és megbízható név, amelynek kiválasztása, mára már egy presztízzsé vált a Kanári-szigetre utazó magyar turisták és külföldi barátaik körében! A nyilvános és szabadon megtekinthető, rólunk írt értékelések alapján a nálunk nyaralt családok, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is egytől-egyig 5 csillagosra értékeltek bennünket és az általunk kínált szolgáltatásainkat egyaránt!

  Sikereinkről a kezdetek óta, különböző média megjelenések (TV riportok, rádió interjúk, újságcikkek, online magazinok, online podcastek stb…) is rendszeresen beszámolnak! 2022-ben a híres humorista, zenész és dalszerző, Polgár Peti előadásában, „Irány Tenerife! Canarian Tours” címen még egy dalt is írtak rólunk.

  2022 decemberében egy a turisztikai szektorban meghirdetett verseny keretében, egyszerre 3 díjra is jelöltek bennünket… - elért sikereinkről, bővebben a rólunk menüpontban olvashatsz!

  TE IS SZERETNÉL CT FRANCHISE PARTNERÜNK LENNI?
  AKKOR MOST LÁSSUK, HOGY HOGYAN IS
  CSATLAKOZHATSZ HOZZÁNK?!

  NE MARADJ LE RÓLA! CSATLAKOZZ HOZZÁNK MÉG MA!

  A legfontosabb feltételünk, természetesen az, hogy rendelkezz már meglévő – saját tulajdonodban lévő – ingatlannal, Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria vagy Lanzarote szigetén! Amennyiben ezt a pontot kipipálhatjuk és Te is eldöntötted, hogy szeretnéd egy a szakmában már jól ismert profi csapatra bízni a rövidtávú lakáskiadásod procedúráját és ezáltal szeretnél hátradőlve pénzt keresni úgy nincs más dolgod, minthogy - e-mail üzeneten keresztül - a lehető leghamarabb felvedd velünk a kapcsolatot.

  Fontos, hogy üzenetednek, egytől-egyig tartalmaznia kell az alábbiakat*, hiszen ellenkező esetben a magas számú megkeresések és az adatok feldolgozásának ideje miatt, nem áll módunkban komolyan venni a megkeresésed!

  * Mit tartalmazzon az e-mail: A lakástulajdonos nevét, telefonszámát és egy rövidebb vagy hosszabb bemutatkozó üzenetet.

  A lakás paramétereit (szobák száma a lakás mérete, néhány csatolt fotó) és egyéb esetleges további hasznos információkat a kiegészítő plusz lehetőségekről (erkély, tetőterasz, emelet, lift, parkolási lehetőség, komplexum esetében van-e medence, játszótér stb...) és természetesen a lakás pontos címét vagy a komplexum nevét. A helyesen elküldött megkereséstől számítva a további folyamatok, már fokozottabban felgyorsulnak!

  Amennyiben az ingatlanod felkeltette érdeklődésünket úgy lehetőségeink szerint a lehető leghamarabb igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és a kapcsolatfelvétel alkalmával, személyes találkozás céljából egy a mindkét félnek megfelelő időpontot is egyeztetünk!

  A személyes találkozó célja, hogy a valóságban is felmérjük az általad felkínált ingatlant, valamint annak kiadhatóságát!

  Egy hosszabb beszélgetés keretében, egyeztetünk az elképzeléseidről (milyen hosszú időre szeretnéd kiadni a lakásod? Szeretnéd-e bizonyos időközönként Te magad is használni azt? stb..) a további feltételeinkről és az általunk kínált lehetőségekről.

  A sikeres egyeztetést követően, átbeszéljük a szerződés lehetőségeit az abban foglalt pontokat és amennyiben mindkét fél részéről megszületik az elhatározás úgy a találkozót követő napokban sor kerül a szerződéskötésre is!

  Az aláírás után, neked már csak hátra kell dőlnöd, Mi pedig azonnal megkezdjük a szükséges hivatali háttér és a marketing munkálatokat!

  Többek között elkészítjük a hirdetési szövegeket, a jó minőségű fotó és videó anyagokat, beszerezzük és pótoljuk az esetleges hiányosságokat (ágyneműk, törölközők, evőeszközök, poharak stb… megvásárlása!) Egyeztetünk a feltételekről, szerződéskötés esetén, pedig 100%-osan, azonnal átvállaljuk a szükséges promóciók (fotók, videók, hirdetési anyagok) legyártását az apartman jövőbeli menedzselését!

  NAGYON ERŐSEK & SZIGORÚAK A FELTÉTELEINK - mindez értetek! Sohasem szerettük volna eladni' magunkat, hiszen azért a dologért, melynek mára már, sokan szeretnének a részesei lenni, mi a mai napig a nap 24 órájában az év 365 napján, keményen dolgozunk. - ebből adódóan, pedig mindent elkövetünk, hogy a CT alaptematikáit, továbbra is bárkivel szemben: 100%-osan megvédjük, illetve vendégeink felé nyújtani tudjuk!

  A befektetők és az ingatlanok részére, nagyon sok követelményt támasztunk alá (elhelyezkedés, állapot stb...) s amennyiben ezeket bármilyen okból kifolyólag nem tudják felénk teljesíteni úgy értelemszerűen nem jöhet létre a köztünk lévő üzleti kapcsolat!

  LEGYÉL TE IS CT FRANCHISE PARTNERÜNK! KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK!

  HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

  Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote vagy Gran Canaria szigetén, már meglévő ingatlan esetén a fentebb – részletesebben - leírt adatok elküldésével! info@canariantours.com Tárgy: ’CTfranchise’

  MENNYI PÉNZT KERESHETSZ?

  Ez kizárólag az ingatlanodtól és a Te hosszú távú elképzeléseidtől függ! Azonban franchise rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára komprumisszumképes megoldást és lehetőséget kínáljon fel. Fizetési rendszerünkben 2 lehetőség közül is választhatsz: Fix vagy jutalékrendszerű bevétel.

  FIX rendszer lényege: A tulajdonodban lévő lakást, közvetlen a mi cégünk – hosszú távra – bérli tőled!

  Előnye: Biztonságosan kiszámítható, havi rendszerességű fix bevételi forrás, amelynek a segítségével, minden hónap egy adott napján, fix passzív jövedelemhez jutsz.
  Hátránya: hosszabb távon, lassabb kereseti hozam.

  JUTALÉKOS rendszer lényege: A kereseted a sikeres kiadási napok után kerül számodra elkönyvelésre.

  Előnye: Rövidebb távon, nagyobb hozamot jelenthet számodra!
  Hátránya: Előre nem kiszámítható, nem egyenlő összegű keresetet hoz havi szinten számodra!

  EGYÁLTALÁN NEM ÉRTEK HOZZÁ! AKKOR IS BELEKEZDHETEK?

  Természetesen a válaszunk: IGEN! Pontosan ezért vagyunk mi és ezért is olvasod itt és most Te is ezeket a sorokat! A CT rendszerünk, egységesen 100%-os profizmust és biztonságot kínál fel mindkét oldal (ingatlan tulajdonos és vendégek) számára. Fontos megérteni, hogy a szükséges engedélyek beszerzése egy hosszabb és bonyolult a profi marketing, pedig hatalmas és tudatos munkafolyamatot foglal magába, amit természetesen neked egyáltalán nem szükséges megértened, hiszen ezért is vállaljuk Mi át ezt a bonyolult procedúrát és ezért is fogsz bennünket megbízni a kizárólagos és 100%-os ingatlan menedzseléssel!

  NAGYON TETSZIK MINDEN! DE NEM KELL FÉLTENEM AZ INGATLANOM?

  Nem! – méghozzá, több okból sem! Elsőként azért nem, mert minden szerződésben, külön pontba fektetjük azt, hogy az aláírást követően, minden a lakásban és az abban lévő (esetleges!) anyagi károkért, MI VÁLLALJUK ÁT A FELELŐSSÉGET! Ezen felül, fontos tudnod, hogy a mi vendégeink nem hátizsákos’, átutazós’, 1 éjszakás’ turisták, hanem egytől-egyig olyan családok, akik évek óta követnek bennünket, tagjaink és napi szinten aktívak az online csoportjainkban és akik képesek évekre előre foglalni csak azért, hogy általunk, rajtunk keresztül, 100%-os biztonságban utazhassanak. Ahogy már fentebb is írtuk: Mi sohasem hirdetünk különböző szállásközvetítő oldalakon és ennek köszönhetően, minden hozzánk érkező vendég ismer bennünket és mi is ismerjük őket, ezáltal pedig mindkét oldalról, már az érkezés előtti pillanatokban kialakul a szükséges bizalom!

  NAGYON MEGTETSZETT A DOLOG, DE MÉG GONDOLKODOK RAJTA!

  Ez természetesen a Te döntésed, de nagyon fontos megértened, hogy két választásod van: Vagy pénzt keresel a meglévő ingatlanoddal vagy nem! Sajnos nincs köztes állapot. Amit mi látunk: 10-ből 9 ember megpróbálja és menetközben kudarcot vall, általában pedig ekkor keresnek fel bennünket… - mi pedig ilyenkor megpróbáljuk menteni a menthetőt! Fontos tudnod, hogy minden olyan franchise menedzselt ingatlanunk, amit marketingileg, teljesen a 0-ból, mi magunk építettünk fel, sokkal nagyobb és gyorsabb sikereket értek el szemben azokkal, amelyeket a tulajdonos lerombolása’ után, egy teljesen új tematikával, újra kellett élesztenünk’…! - nem beszélve arról, hogy minden egyes nélkülünk töltött nappal a tulajdonos a saját, egyébként megszerezhető pénzétől is elesik.

  KÉSZEN ÁLLSZ? CSATLAKOZZ HOZZÁNK MÉG MA!

  Jelenleg (2023. augusztus), azaz alig 1 évvel a franchise rendszerünk elindítását követően csak Tenerife szigetén, 15 ingatlant (apartman, townhouse, triplex lakások, villa) menedzselünk, amely méltán bizonyítja, hogy amit 2022 májusában megálmodtunk az mára már szintén egy csodálatos valósággá vált! Most itt az ideje annak, hogy Te is a részese legyél a Canarian Tours további üzleti sikereinek!

  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
  • LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN

   3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

   Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

   LUXURY - TRIPLEX- APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
   • VERDE - TRIPLEX - APARTMAN

    3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

    Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

    VERDE - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
    • OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN

     3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

     Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

     OCEAN VIEW - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
     • ORO - TRIPLEX - APARTMAN

      3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

      Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

      ORO - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
      • AZUL - TRIPLEX - APARTMAN

       3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

       Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

       AZUL - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
       • ROJO - TRIPLEX - APARTMAN

        3 szintes apartman lakás, melynek ékköve a legfelső szinten található tágas tetőterasz, amely a nap minden szakában, csodálatos óceáni panorámát biztosít vendégeink számára. Az ott található kerti bútoroknak köszönhetően, vendégeinknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy a lenyűgöző napfelkeltét csodálva közösen reggelizhessenek vagy akár egy pohár borral, koktéllal, pezsgővel a kezükben gyönyörködhessenek a romantikusan lenyűgöző naplementében.

        Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszórét I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

        ROJO - TRIPLEX - APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
        • TOWNHOUSE APARTMAN

         4 szintes felsőkategóriás sorház apartman, amely hatalmas paramétereivel és csodás panorámájával, azonnal magával ragad mindenkit. A hatalmas belső terek a szobák az azokhoz tartozó erkélyek, valamint a felső szinten található tágas tetőterasz garantálja, hogy a nyaralási idő alatt, mindenki a lehető legkonfortosabban érezhesse magát.

         Főbb jellemzők: 3 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I tetőterasz I 3 erkély I privát udvar I privát mélygarázs I medencés komplexum I helyi playa ~5 perc séta I 1-8 főig foglalható!  

         TOWNHOUSE APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
         • PALM MAR APARTMAN

          Ez a hangulatos kis lakásunk egy csodálatos 2 medence részleggel is rendelkező igazi mediterrán hangulatot idéző komplexumban helyezkedik el Palm Mar kedves kis városában. Az apartmant egy a nappaliból nyíló hangulatos belső terasz is tovább gazdagítja.

          Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I terasz I 2 medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~5 perc séta I 1-4 főig foglalható!  

          PALM MAR APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
          • PARADISE APARTMAN

           Ez a kedves kis apartmanunk egy korábban szállodaként működő épületben helyezkedik el, közvetlen a Hard Rock Hotel szomszédságában. Playa Paraiso csodálatos városa garantálja azt, hogy az itt töltött időd, minden egyes pillanata, mozgalmasan és intenzíven telhessen el.

           Főbb jellemzők: 1 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I Beach bárral rendelkező medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~1 perc séta I 1-4 főig foglalható!

           PARADISE APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
           • ART APARTMAN

            Ezen apartmanunkat az olyan egyedi kialakítások teszik különlegessé, mint a hálószobában található üvegfalas zuhanyzó vagy a korlát nélküli dizájnos betonlépcső. Ezen dolgokat figyelembe véve ART apartmanunkat, főként fiatal pároknak és nászutasoknak ajánljuk. 

            Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I közvetlen játszótér I helyi playa ~2 km I 1-4 főig foglalható!

            ART APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
            • ROQUE DEL CONDE APARTMAN

             Ez a csodálatos, 2 hálószobával rendelkező apartmanunk az ismert Roque del Conde városrészen helyezkedik el, melynek következtében a lakáshoz tartozó erkélyről egy lenyűgöző óceáni panorámában lehet részük az itt tartózkodó vendégcsaládjainknak!

             Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 1 mosdó I 1 fürdőszoba I konyha I erkély I medencés komplexum I helyi playa ~2,8 km I 1-6 főig foglalható!

             ROQUE DEL CONDE APARTMAN
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
             • VILLA NARANJA

              Ha nyaralásod ideje alatt is szeretnéd és fontosnak tartod megőrizni a privát szférátokat, akkor a 4 szintes Naranja villánkat neked ajánljuk! A tágas belső és külső terek sokasága az udvaron található saját úszómedence a ház alatt elhelyezkedő privát mélygarázs a tetőteraszon kihelyezett edzőgépek és pezsgőfürdő garantálja, hogy az itt tartózkodásotok alatt, pihenésetek minden egyes pillanatát, maximálisan élvezni tudjátok.

              Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 3 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I erkély I úszómedence I saját mélygarázs I zárt udvar I helyi playa ~10 perc séta I 1-6 főig foglalható!

              VILLA NARANJA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA
              • VILLA NATURALEZA

               Ahogyan a neve is sejteti a Villa Naturaleza egy a csodálatosan vadregényes és egyben romantikus a természet lágy ölében elhelyezkedő ingatlanunk. Egy csodálatos hely egy lenyűgözően csendes és privát környezetben fent a hegyen, távol a város és az esti turista élet zajaitól, de mégis a déli részen egy csodálatos óceáni panorámával, ahol nincsenek közvetlen szomszédok. Figyelem! Ezen villánkat csak azon vendégeink számára ajánljuk, akik szeretik a csendet a nyugalmat és a privát szféra meglétét!

               Főbb jellemzők: 2 hálószoba+nappali I 2 mosdó I 2 fürdőszoba I konyha I hatalmas udvar I pezsgőfürdős wellness jacuzzi I edzőterem I szauna I grillező sarok I tetőterasz I 1-6 főig foglalható!

               VILLA NATURALEZA

               További apartmanjaink megtekintéséért, keresd fel a hivatalos facebook oldalunkat, valamint a zárt facebook csoportunkat!