Ismerj meg bennünket!

Rólunk

,,Valami olyasmi dolgot alapítottunk meg, amely 2018 óta, több ezer ember számára okozott már felejthetetlen pillanatokat és leírhatatlan boldogságot”

„IMÁDJUK TENERIFÉT ÉS EZÉRT TUDJUK TISZTA SZíVBŐL AZT ÉS ÚGY CSINÁLNI, AHOGYAN CSINÁLJUK!”

TENERIFE
Kanári-Szigetek

TENERIFE
Kanári-Szigetek

„EGY CÉG EGY CSAPAT EGY CSALÁD EGY MEGVALÓSULT ÁLOM AVAGY A CANARIAN TOURS…”

tenerife
kanári-szigetek

2018. NOVEMBER 28. - TENERIFE, KANÁRI-SZIGETEK -

Egy valóra váltott álom! 2018’ novemberében, útjának indítottuk a Canarian Tours-t! – ekkor még álmodni sem mertük volna arról, hogy hamarosan egy ekkora dologgá’ növi majd ki magát…

1 AUTÓ – 1 APARTMAN – HETI 1 VENDÉGCSALÁD!

2019 augusztusa - MÉDIA /ZARA APARTMAN/

Alig 8 hónnappal az indulásunkat követően – a hirtelen megnövekedett magas érdeklődés miatt -, megvásároltuk és útjának indítottuk a második (standard) apartmanunkat, mely a ZARA nevet kapta! Felfigyelt ránk a média így az elért sikereinkkel kapcsolatosan, elkészültek és megjelentek az első újságcikkek és a rádiós riportok. Legalább 1 évre előre teltházzal működő apartmanok!

1 AUTÓ – 2 APARTMAN – HETI 2 VENDÉGCSALÁD!

tenerife
kanári-szigetek

tenerife
kanári-szigetek

2020 - AUTÓBÉRLÉS /SAJÁT AUTÓFLOTTA/ TRIPLEX!

 

Kiváltunk az akkori partnercégtől (autóbérlés) és útjának indítottuk a saját autóflottánkat!  A LOLA & a ZARA standard apartmanunk mellett, már megjelentek a felsőbb kategóriás, 3 szintes TRIPLEX apartmanjaink is. Folytatódtak a média megjelenések!

3 AUTÓ – 4 APARTMAN – HETI 4 VENDÉGCSALÁD!

2021 - A COVID IDEJÉN SEM ADTUK FEL! - SŐT…

A COVID idejében sem álltunk meg így még mások feladták, addig mi csak tovább bővültünk! Szálláslehetőségeink, újabb TRIPLEX apartmanokkal, autóflottánk pedig újabb gépjárművekkel bővült!
Még több újságcikk, még több rádiós riport, online podcast és TV interjúk. Utazásuk megszervezésével, egyre több celeb is megkeresett bennünket!

6 AUTÓ – 6 APARTMAN – HETI 6 VENDÉGCSALÁD!

tenerife
kanári-szigetek

tenerife
kanári-szigetek

2022 MÁJUSA - FRANCHISEÁ VÁLTUNK ÉS MEGKEZDTÜK A TÖBBI SZIGET MEGHÓDÍTÁSÁT’!

2022 májusban – lásd franchise menüpontunk –  megalapítottuk a CT FRANCHISE rendszerünket, mely azonnali 100%-os sikereket ért el a különböző nemzetiségű befektetők és ingatlantulajdonosok körében! A Franchisenak köszönhetően, megkezdtük a szigetek közötti terjeszkedésünket is, melynek keretében a Canarian Tours, Tenerifén túl elérhetővé vált: Fuerteventura, Gran Canaria és Lanzarote szigetén is! Írtak rólunk egy dalt (Polgár Peti- Irány Tenerife, Canarian Tours). 2022 decemberében, pedig egy a turisztikai szektorban meghirdetett versenyen, egyszerre 3 díjra is jelöltek bennünket!

8 AUTÓ – 10+ APARTMAN – HETI 10-12 VENDÉGCSALÁD!

2023 - 110%-OS ENERGIÁVAL FOLYTATJUK…!

2023-ban is a maximalizmusra törekszünk! Legfontosabb feladatink között van, hogy tovább építsük a CT FRANCHISE rendszerünket.
Nagyobb hangsúlyt fektetünk a többi szigetre (Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote), valamint 2023 év végén útjának indítjuk Magyarország eddigi legnagyobb – 19 megyét érintő – turisztikai marketing kampánysorozatát!

tenerife
kanári-szigetek

Munka vagy hobby? Hobby vagy hivatás? Hivatás vagy egy életforma?
Nem tudjuk, hiszen ezen jelzők a kezdetek óta teljesen összefonódtak számunkra és ettől vált kerek egésszé az életünk!

TENERIFE
Kanári-Szigetek

TENERIFE
Kanári-Szigetek

¡Bienvenidos!
azaz üdvözlünk a KANÁRI-SZIGETEKEN!

Nem téves a megszólítás, hiszen ha ezeket a sorokat olvasod, akkor már részben vagy teljesen sikerült elhatároznod, hogy ezt a csodálatos, természeti csodákban és ragyogó napsütésben gazdag szigetcsoportot választod a valódi álomnyaralásod, pihenésed, nászutad vagy esküvőd úticéljaként. 2018 novemberében, valami olyasmit sikerült létrehoznunk-megvalósítanunk, ami az elmúlt évek alatt, több ezer ember számára adott és okozott olyan felejthetetlen élményeket és pillanatokat, melyekre életük végéig, jó emlékekkel gondolnak majd vissza a nálunk nyaralt családok! Teljesítettünk bakancslistás álmokat… Számtalanszor segítettünk már megszervezni a nagy kérdés– „Hozzám jössz?” – meghitt pillanatát és tucatnyiszor ott voltunk a boldogító “IGEN!” kimondásának másodperceinél is.

 

EGY IGAZI SIKERSZTORI! AVAGY EZ A CANARIAN TOURS!
(röviden bemutatkozunk!)

Míg néhány évvel ezelőtt – 2018 novemberében – Tenerife szigetén, mindössze egy apartmannal kezdtük meg az álmaink megvalósítását, addig mára már egy egész kis birodalmat sikerült felépítenünk, létrehoznunk.

A kezdeti és a viszonylag gyorsnak nevezhető sikertörténetünket, méltán prezentálja az, hogy a 2018. november 28-i indulásunkat követően a gyors és előrehaladott telítettséget figyelembe véve, megoldásként alig 8 hónappal később, 2019 nyarán útjának indítottuk a második (ZARA-Standard) apartmanunkat is, ahol már kevesebb, mint 2 hónap alatt (1,5 évre előre dolgozva), sikeresen megtelítettük a 2020-as esztendőnket is. – ez egy fantasztikus élmény és visszajelzés volt számunkra!

2020 szeptemberétől, standard apartmanjainkat az úgynevezett 3 szintes felsőbb kategóriás TRIPLEX apartmanjainkkal (eddigi időrendi sorrendben: ROJO, AZUL, VERDE, LUXURY, OCEN VIEW, ORO) bővítettük ki.

2021-ben a szállás bérbeadáson túl az autókölcsönzési szférában is sikerült magasabb élvonalra törnünk, hiszen létrehoztuk a saját autóflottánkat, melynek segítségével – ellentétben az autókölcsönző cégekkel – sikerül(t) egész évben fixen tartanunk az autóbérlési árakat a hozzánk érkező vendégeink számára.

2022 májusától a CanarianTours-t sikerült a helyi legnagyobb és legismertebb cégek közé emelnünk, hiszen egyedülállókként elindítottuk a CT-FRANCHISE rendszerünket, melynek köszönhetően, már a szigetek között is megkezdhettük a terjeszkedésünket/bővülésünket. Ennek a sikerfolyamatnak köszönhetően, mára már csak itt Tenerife szigetén – szemben a kezdeti 1 apartmanunkkal – több, mint 15 saját tulajdonú vagy kizárólagos jogokkal általunk menedzselt ingatlanokkal, apartmanokkal és villákkal rendelkezünk!

A céges és magánéletünk képzeletbeli „i”-betűjére a pontot , egyértelműen a 2022-es esztendő hozta el, helyezte fel számunkra.

Míg május végétől kezdődően a szigetek közötti terjeszkedésünkre helyeztük a legnagyobb hangsúlyt – melynek eredményeként a Canarian Tours, mára már Tenerifén túl: Fuerteventura, Gran Canaria és Lanzarote szigetén is rendelkezik érdekeltségekkel -,addig az esztendőt azzal a ténnyel zártuk, hogy egy a turisztikai szektorban meghirdetett üzleti versenyen, egyszerre három díjra és kategóriában is jelöltek bennünket („Családbarát utaztatók!”, „Legdinamikusabban fejlődő vállalkozás!”, „Utazók által legjobban ajánlott!”)!

Mindezeket figyelembe véve, szerénytelenség nélkül állíthatjuk azt, hogy a 2018-as indulásunkat követően, egyértelműen egy gyors, megállíthatatlan és kiemelkedő sikersorozat vette velünk a kezdetét. Eme sikersorozat magába foglalja mindazt, hogy a kezdetek óta, évekre előre megtelített apartmanokkal dolgozunk (lásd a 2022-es esztendő végére, sokan, már 2025-re is leadták hozzánk a foglalásukat). Ahogy az oldalainkon is látható, utazásuk megszervezésére, mára már egyre több celeb (énekes, előadó, színész, youtuber és más ismert személyiség) is bennünket választ.

A munkánkba vetett elhivatottságunkat a magánszemélyek figyelmén túl a kezdetek óta a média is folyamatos figyelemmel kíséri (újságok, napilapok, vlogok, podcastok, rádió interjúk, televízió riportok), valamint 2022-ben még egy dalt is írtak rólunk a híres humorista, énekes és dalszerző Polgár Peti előadásában „Irány Tenerife, Canarian Tours” címen. – ide kattintva hallgathatod meg!

Lehetőségeink szerint – magasan megtartva a minőséget – igyekszünk folyamatosan bővíteni az általunk kínált szolgáltatásokat, melyek között mára már a szállás bérbeadásán, azaz a Kanári-szigeteken kiadó apartmanokon túl, egyformán megtalálható többek között az autóbérlés az idegenvezetés a turistafotózás az esküvőszervezés az élményjegyek beszerzése vagy az egyéni sport és szórakozási eszközök bérbeadása is.

Ami pedig mindennél fontosabb számunkra az, hogy a 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben nálunk nyaralt vendégeink ajánlása és értékelése alapján, egyöntetűen 5/5 csillagra értékeltetek bennünket! – vendégeink élménybeszámolói, véleményei és ajánlásai szabadon és nyilvánosan megtekinthetőek a hivatalos facebook oldalunkon, valamint zárt facebook csoportunkban is!

Tiszta szívből köszönjük számotokra mindazt, hogy ezen sikereinknek az elérésében (a kezdetek óta), Ti is ennyien a részesei vagytok, valamint szintén hálásak vagyunk azért is, hogy a 2018-as indulásunkat követően, ennyien Bennünket választottatok a valódi álomnyaralásotok, pihenésetek, nászutatok vagy éppen esküvőtök megszervezésére!

A Canarian Tours soha nem áll meg! A jövőben is a nap 24 órájában az év 365 napján, 110%-os energiával, lendülettel és egyedi tematikával dolgozunk a számunkra legfontosabb dologért’, azaz ÉRTETEK!

Továbbra is baráti vendégszeretettel várunk Benneteket itt nálunk a paradicsomban!

Vivi és Norbi, Canarian tours

Kiadó apartmanok a Kanári-szigeteken, horvátországi & balatoni ár alatt!

Ti küldtétek

Ti írtátok